O Meni

Zdravo, kako ste?

Moje ime je Dušan Marković, osnivač sam dusanmarkovic.com
i ako ste se ikada pitali:

Kako da započnete prvi posao?
Kako da efikasno upravljate finansijama?
Kako da dođete do više klijenata i profita?
Kako da svoj biznis podignete na viši nivo?
Kako da posložite svoju marketing strategiju?

Onda ste na pravom mestu.
O čemu se radi…

Verujem da pametni preduzetnici i rukovodioci koji žele pobediti na današnjem prenatrpanom tržištu prosto MORAJU da postanu sjajni trgovci, uverivači i prodavci.

Kako možete naći vremena za to dok vodite posao … dok radite posao sa punim radnim vremenom … dok podižete porodicu?

Umesto da kopate po stotinama knjiga, hiljadama akademskih istraživačkih radova i gubite vreme na strategije takozvanih „stručnjaka“ …

… pretplatite se na moju email listu (besplatno je) i dobićete DOKAZANE taktike i strategije od najprodavanijih autora, svetski poznatih akademskih istraživača i, naravno, mene, Dušana Markovića.

A najbolji deo? Kod mene nema praznih priča i teoretisanja, pokazujuću vam tačno šta funkcioniše kako možete da počnete da to radite za svoj posao i život.

Zato što imam smisla za sažimanje psiholoških istraživanja, studija slučaja poslovanja i svakodnevnih ljudskih interakcija na LUDO PRAKTIČNE SAVETE od kojih DANAS možete početi imati koristi…a da…uz to sam i sam preduzetnik od svoje 18 godine i trenutno uspešno vodim dve svoje kompanije.

LEAD MAGNET

Predstavljam vam DusanMarkovic.com – Blog i Online radionice

Ovo je uspešna (i brzo rastuća) zajednica preduzetnika i rukovodilaca koji žele da postanu više … više uspešniji … produktivniji … uverljiviji … jednostavno VIŠE.
Postoje dve glavne karakteristike ovog web sajta. Tu su blog i radionice. Kada se pretplatite na besplatna ažuriranja putem e-maila, dobićete pristup svemu PLUS ekskluzivan materijal „Samo e-mail“ (najbolje se odnosim prema pretplatnicima e-maila).
O čemu će konkretno biti reči…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse urna diam, pulvinar ut nulla non, convallis volutpat nibh. Pellentesque sed orci enim.

Blog

U mojim blog postovima prolazim kroz razne teme kako bih postojećim i budućim preduzetnicima olakšao put i uštedeo vreme i novac. Glavne oblasti o kojima pričam su:

• Biznis / Preduzetništvo
• Digitalni marketing
• Network marketing
• Poslovna psihologija – mindset
• Društvene mreže
• Zdravlje i vitalnost

Radionice

U okviru online radionica radiće se putem Zoom platforme u manjim i većim grupama sa konkretnim temama i oblastima iz svakodnevnog poslovanja i života. U okviru tih radionica biće i drugih predavača koji su experti iz svojih oblasti.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse urna diam, pulvinar ut nulla non, convallis volutpat nibh. Pellentesque sed orci enim.

Biografija

• Kada bih sebe morao da opišem u jednoj rečenici to bi bilo, multi-strastveni preduzetnik, jer se ne uklapam u konvencionalne tokove poslovanja. Ja sam živi dokaz da su poslovna pravila napravljena da budu prekršena. Verujem da morate dati celog sebe na „poslovnom stolu“ ako želite da napredujete u današnjoj utakmici. To uključuje vašu ličnost, vašu duhovnost i što je najvažnije smisao za humor.

• Rođen jula meseca 1974. godine u Novom Sadu, suprug i otac, osnivač i vlasnik ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, višestruki preduzetnik, muzički obrazovan, majstor borilačkih veština, govornik i motivator u oblastima ličnog razvoja, digitalnog i network marketinga, prodaje i preduzetništva. Njegova misija je da vam pomogne da ostvarite svoj najveći potencijal i da koristeći svoje jedinstvene talente promenite svet. On inspiriše stotine ljudi da preuzmu odgovornost za uspeh i sreću povećanjem sopstvene poslovne veštine, i neutrališe sve izgovore ubrizgavanjem ogromne količine zabave u svaki dan.

LEAD MAGNET

BUDIMO U KONTAKTU

in
фб
ig
yt

P.S. Dragi preduzetniče, vrlo sam svestan sa kakvim se sve izazovima boriš u ovo ludo vreme ekonomske recesije koju pokušavaju sakriti takozvanom pandemijom. Veruj mi nemaš čega da se plašiš, kriza je bilo od kad je sveta i biće ih u budućnosti. Prvi korak ka uspehu je da to jednostavno prihvatiš kao činjenicu. Drugi korak je da doneseš odluku, zapišeš ciljeve i hrabro kreneš napred. Na tom putu neće biti lako ni na početku a ni kasnije…međutim, ti ćeš biti sve hrabriji i jači, naoružan znanjem i iskustvom pobedićeš sve izazove koji ti se nađu na tom putu. I najvažnija stvar…NISI SAM, imaš podršku svih nas koji smo tim putem krenuli i dalje koračamo. Ukoliko si vlasnik kompanije pridruži nam se u zatvorenoj Facebook grupi Biznis Klub – LevelUp