Moja Priča

dušan marković

Veliki pozdrav, da li Vam ovo zvuči poznato?


  • Sviđa Vam se posao i želite da ga radite ali jednostavno nemate vremena da bi ste se posvetili?
  • Ne znate kako da komunicirate sa nepoznatim osobama na društvenim mrežama?
  • Kako se radi regrutacija na pravi način i šta zapravo kada neko pristane da radi sa vama?
  • Imate lošu ili nikakvu komunikaciju sa svojim timom, ne znate kako da ih pokrenete?
  • Šta je to brendiranje i kako ću i dali moći i ja tako da se brendiram?

 

Više ne treba da se brinete...

 

Kao i u svakoj profesiji, bez edukacije, odnosno znanja kako se nešto radi, nemoguće je doći do rezultata. Moj početak je bio kao i kod svakog drugog marketara. Dobio sam neka uputstva kako bi "trebalo" raditi ovaj posao, koja su se sastojala od delimičnih ili potpuno pogrešnih informacija. Nastavak već i sami pogađate...nije bilo nikakvih ili zanemarljivo malih rezultata.

Sa druge strane video sam da postoje Veliki lideri širom sveta koji zaista prave veliki uspeh i zarađuju ogroman novac radeći ovaj posao. To me je nagnalo da potražim neke od njih i pitam kako su to postigli. Tako sam pronašao i mog sadašnjeg mentora od koga sam konačno naučio prave stvari, svaki korak koji je neophodan za postizanje ozbiljnih rezultata. A najvažnija lekcija koju sam naučio je…

Bez kontinuirane EDUKACIJE nema rezultata.

U ovom poslu jedno je sigurno, koliko Vi rastete i ulažete u sebe, toliko raste I Vaš posao. Sada to znanje prenosim na svakog ko je dovoljno ozbiljan i rešen da i sam krene tim putem. Ako želte da i Vas povedem stazom uspeha upišite se u formu ispod i vrlo brzo ću Vas kontaktirati da vidimo kako Vam mogu pomoći.


Vaš online Mentor Dušan Marković