15 testiranih i proverenih načina za izgradnju Email liste

15 testiranih i proverenih načina za izgradnju Email liste 1Lista angažovanih pretplatnika (subskrajbera) je jedan od najefikasnijih i najpouzdanijih marketinških resursa. Dobra lista je toliko vredna da se ne može kupiti. Zašto?   Zato što kada se pretplatnici prijave na Vašu listu, oni se upišu jer žele da čuju baš od Vas, ili Vaše kompanije, to što imate kao informaciju.

Pretplatnici moraju da se zasluže!

Koji je najbolji način da se izgradi lista? Sastavio sam 15 najboljih načina koje i sam primenjujem u tom procesu i sada ću ih podeliti sa Vama.

MONETIZACIJA Email liste

post i sajtDa bi ste napravili uspeh i došli do rezultata u Mrežnom Marketingu, neophodno je da praktikujete Atrakcioni Marketing. Ako trenutno radite za platu, nemate neki velik uticaj u društvu, ili ste pak došli u novu sredinu i nikoga ne poznajete...a ipak imate želju da se bavite ovim poslom, ne očajavajte. Postoji isproban način da za kratko vreme steknete uticaj i dođete do novih kontakata. Najvažnija stvar u tom procesu je kreiranje Email liste i igradnja odnosa sa ljudima na njoj.
Šta je zapravo monetizacija Email liste i kako izgleda ceo taj proces, saznaćete u novom Webinaru...