Najvažnija lekcija u Network Marketingu

Najvažnija aktivnost u Network Marketingu

 Picture 2015-03-06 21_40_00

Gotovo svi Marketari sa kojima sam se upoznao, pa i oni koji su postali deo mog tima, imali su nešto zajedničko. Pod jedan, bili su ambiciozni, vredni i istrajni, a pod dva preduzimali su gotovo sve aktivnosti sem one najvažnije. A to je AKCIJA.

Naravno da treba učiti taktike, tehnike, izabrati pravu strategiju, ali ukoliko ništa od toga ne primenimo, ništa se neće dogoditi, ostaćemo tu gde jesmo a to je sam početak.

Svi smo nekada bili na početku i to je ok, ali mnogi se nisu pomerili ni jedan milimetar sa tog istog početka. Meni je trebalo nekoliko godina da shvatim i naučim najvažniju stvar koja donosi trenutne rezultate u ovoj vrsti poslovanja. Ja vas mogu naučiti kako da dođete do velikog broja ljudi, novih kontakata, koji su zaista spremni da čuju kako im se i na koji način život može promeniti. Ali dalje je sve na vama, vi ste ti koji morate uraditi posao do kraja.

Zapamtite, ni jedan svetski Lider(milioner) u industriji Network Marketinga to nije postao dok mu neko nije predstavio ovu poslovnu ideju, odradio prezentaciju i zaključio ugovor, odnosno pomogao mu da donese odluku.

 Nadam se da vam je ovo pomoglo, podelite ove informacije sa vašim timom, lajkujte na fejsu i napišite komentar. Zaista želim da čujem kakvo je vaše iskustvo.

 

Ako ste uživali u čitanju, upišite se za nove tekstove
Ukupno komentara ( 2 )
 1. Gorica Milenković
  2015-03-11 11:2

  Poštovani Dušane, ja prosto ne znam koji izraz da upotrebim sem ODUŠEVLJENA sam ! Nemojte mi zameriti ali veoma sam srećna da se konačno pojavio neko na našim prostorima ko zna o čemu govori i daje konkretne savete i uputstva u vezi Mrežnog marketinga. Mnogo mi znače vaši saveti koje sam isprobala i konačno uključila dve osobe u moj tim. Hvala vam još jednom!

  komentariPoštovana Gorice, zaista sam srećan da ste registrovali svoja prva dva saradnika. Ne dozvolite da vas uspeh previše opusti, velik posao je tek pred vama i trudiću se kao i do sada da delim svoje znanje sa svima vama. Slobodno mi pišite koje probleme imate u radu da bih mogao da obradim tu temu u nekom od narednih postova. Hvala vam na divnim rečima.

 2. Miroslav Zuha
  2015-03-07 01:0

  Odlicno je , izmamio si mi osmeh :)

  komentariDrago mi je druže moj Namiguje

Upišite Vaš komentar

Image verification