Facebook - ubojito oružje marketarafacebook-ubojito-oruzije-860x450Facebook se stalno menja, što zadaje muke onima koji se bave poslovanjem na ovoj društvenoj mreži. Međutim, dobra vest je da postoje ljudi koji koji će nam pomoći da tim putem prođemo što bezbolnije. Jedan od njih je i moj prijatelj Ivan Bildi.

Ivan je vlasnik digitalne agencije Marketing Online i osnivač servisa kursevionline.rs. Poslednje dve godine drži obuke iz internet marketinga malim i srednjim biznisima u Srbiji.

Za sebe kaže da "nije guru Facebook oglašavanja, niti samozvani ekspert" već da zna puno toga na ovu temu i voljan je da to znanje i podeli. Više o Ivanu možete saznati na njegovom web sajtu IvanBildi.com

Putem ovog Webinara Ivan će Vas provesti kroz neke osnove Facebook-a kao jedne od najboljih platformi za plasiranje OnLine poslovnih modela. Udobno se smestite i uživajte u predavanju.

Ukoliko Vam se svidelo ono što se čuli, podelite ovo sa Vašim prijateljima i poslovnim partnerima. Slobodno postavite pitanje ili prokomentarišite ovaj post.

Ako ste uživali u čitanju, upišite se za nove tekstove
Upišite Vaš komentar

Image verification