Dva koraka za Network Marketing regrutaciju

Dva koraka za Network Marketing regrutaciju

(online i offline)

 

Picture 2015-03-09 19_46_36

Jeste li se ikada osećali isfrustrirano kada je u pitanju regrutacija novih saradnika?

Ova dva koraka će vam uštedeti mnogo dragocenog vremena koje ćete moći iskoristiti za ostvarivanje većih rezultata.

Istina u vezi zaključivanja razgovora

Zaključivanje razgovora NE bi trebalo da bude nešto čega bi ste se trebali plašiti. Na kraju krajeva to je najvažniji deo razgovora kad je regrutacija u pitanju.

Prisustvovao sam mnogim razgovorima gde su Marketari prosto izbegavali taj deo govoreći  „pa dobro, to bi bilo too...nadam se da ti se svidelo...ovaaj, eto...ti razmisli pa mi javi...“ .    Zvuči poznato?

Znate šta se posle desi? NIŠTA !  Niko se nikada nije javio!

Budite svesni jedne činjenice, svi uspešni ljudi koji govore uživo na događajima, koje organizuje vaša kompanija, NE bi bili tu gde jesu, NE bi postigli takav uspeh, NE bi im se život potpuno promenio da nekada neko nije „zaključio razgovor“ sa njima na prezentaciji. Odnosno da ih nije direktno pitao jesu li za posao ili nisu.

Ako već pričate sa ljudima o poslovnoj prilici a ne pitate ih jesu li za ili ne, vi jednostavno trošite njihovo i svoje vreme uzalud.

Vi ne možete pomoći nekome ukoliko ga ne okružite sa „drugačijim“ ljudima, uvedete u nešto što će ih „podići“ i pomognete tako što ćete ih edukovati kako da žive bolji život.

Na svu sreću, „zatvaranje razgovora“ NE mora biti nešto čega bi ste se plašili i nešto što je teško. Ova dva koraka u tom procesu će vam pomoći da dobijete više rezultata u vašem Network Marketingu.
Da li vam je ovo pomoglo? Svakako vas pozivam da isprobate. Ukoliko vam se dopada video slobodno ga podelite sa vašim timom ili na Facebook - u.

I bio bih vam zahvalan za komentar 

Ako ste uživali u čitanju, upišite se za nove tekstove
Ukupno komentara ( 5 )
 1. Zoran Tintor
  2015-03-15 12:1

  Hvala na odlicnim savetima....

  komentari Nema na čemu Zorane, drago mi je da vam se dopada.

 2. Goran Popović
  2015-03-11 09:4

  Woow čoveče, pa gde si ti do sada bio? :) Upravo mi se dešavalo da izgubim i po dva tri sata na jednu prezentaciju i na kraju trt mrt i ništa. Sjajni saveti koje ću momentalno da upotrebim već na sledećoj prezentaciji. Hvala puno !

  komentariNema na čemu Gorane, drago mi je da sam ti pomogao.

 3. Albin Vituska
  2015-03-10 11:1

  Hvala Dusane sto stavljate ove video treninge,mnogo mi pomaze u radu na srpskom jeziku.Jeste,vazno je zakljuciti razgovorili sa da ili sa ne, i treba fokusirati na one koji kazu da.Marketari(dobra rec za MLM sardnike)pocetnici kad dobiju svoja prva dva tri "ne" odgovora, odmah misle da oni nisu stvoreni za MLM biznis.Zato treba paznju staviti na "da" odgovore.

  komentariNema na čemu Albine, ukoliko su vaši saradnici na samom početku, preporučio bih im knjigu "Odbijte me, to volim"

 4. Slobodan Djurdjevic
  2015-03-09 09:1

  Odlican trening, Dusane. Samo bih dodao jedan detalj. Kad osetim da je sagovornik gotovo spreman da se ukljuci, ja mu "pomognem" tako sto kazem: Mislim da ste spremni da mi se pridruzite... I od tog momenta ne govorim nista vise. Nastaje neprijatna tisina. Sve dok...Sagovornik ili ima neko dodatno pitanje na koje se odmah odgovara ili postaje saradnik. Pozdrav...

  komentariHvala Slobodane, posebno mi je drago čuti od tebe da ti se dopalo jer ipak smo obojica učili od velikog majstora Network Marketinga. I naravno hvala za ovaj dodatak, suština je ista i svako treba da nađe svoju ličnu varijaciju na temu.

 5. Goran Bagavac
  2015-03-09 09:1

  Odličan video, vrijedi pogledati! :-)

  komentariHvala Gorane.

Upišite Vaš komentar

Image verification